Concursul de foto “Bălţi – oraş multicultural”!

dsdasdasDirectia Invatamint, Tineret si Sport al mun. Balti in parteneriat cu Asociatia obsteasca “Mostenitorii” anunta lansarea concursului  de foto “Balti – oras multicultural”

 Surprinde in fotografii traditiile multiculturale ale orasului pe care il iubesti si trimite-le pe adresa de e-mail mostenitorii@gmail.com.

Lucrarile urmeaza sa fie trimise in formatul JPG, 72 dpi, marimea 640 х 480 pixel .  Fotografiile trebuie sa fie insotite de numele locului si o scurta prezentare text, cu mentiunea in descrierea fotografiei “pentru concurs” precum si datele de contact (nume complet, nr de telefon, e-mail)

Participarea la concurs este deschisă pentru orice persoană, indiferent de vârstă, sex, nationalitate, genul de activitate şi hobby.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea unei fotografii la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului sau care au conţinut obscen ori care contravin bunelor moravuri.

Participantii trebuie sa trimita maxim 3 fotografii si sa aibă drept de autor sau drept de folosinţă asupra fotografiilor trimise în concurs. Nu ne asumăm responsabilitatea în cazul,  în care aceste fotografii nu aparţin celor care le-au trimis.

Cistigatorii vor fi alesi in functie de punctajul acumulat in urma deciziei luate de juriul concursului.  Cistigatorii vor fi premiati cu diplome si cadouri.

Criteriile de jurizare sunt urmatoarele:

a) Respectarea temei concursului – fotografiile trebuie sa ilustreze persoane, locuri sau momente ce ar reprezinta traditiile multiculturale ale mun. Balti si sa fie insotite de numele locului si o scurta prezentare text.

b) Calitatea artistica a fotografiilor.

LUCRĂRILE SE ACCEPTĂ PÂNĂ LA 10 mai 2013, orele 17.00

Lasă un comentariu